Sundhedshøjskolen

Sundhedshøjskolen er for dig over 18 år, der gerne vil gøre noget godt for din sundhed. Du finder os i lokalområderne i Randers Kommune, så træningen nemt kan blive en del af din hverdag. Tag naboerne og vennerne med - og tilmeld dig!

Sundhedshøjskolen er et nyt initiativ, som har til formål at igangsætte nye tiltag for sundhedsfremme i forskellige lokalområder i Randers Kommune. Dermed er vores tilbud altid tæt på din bopæl - og i Sundhedshøjskolen kan du derfor også træne med dem, du kender fra byen.

Teamet bag Sundhedshøjskolen laver samarbejdsaftaler med lokalområderne, hvor de forskellige forløb vil finde sted. Indtil videre har vi startet et livsstilshold, ryghold, rygestopforløb og et forløb med træning for rigtige mænd.

Formålet er, at sundhedstilbuddene bliver forankrede i lokalområdet, og derfor bliver lokale instruktører uddannede i at varetage et forløb og opfølgning herpå.

Du finder Sundhedshøjskolen i Asferg, Harridslev, Øster Tørslev, Assentoft, Havndal og FOF i Randers. Og vi arbejder løbende på at igangsætte sundhedshøjskoler i endnu flere byer i Randers Kommune. 

Følg med her på siden og på Randers Sundhedscenters facebookside for nyheder om tilbuddet!

Følg Randers Sundhedscenter på facebook

Hvilke hold kan jeg deltage i? Hvad koster det? Sundhedshøjskolen i Asferg / Gassum Sundhedshøjskolen i Assentoft Sundhedshøjskolen i Harridslev Sundhedshøjskolen i Havndal Sundhedshøjskolen i Øster Tørslev Sundhedshøjskolen i FOF Kontakt Sundhedshøjskolen Tilmeld dig vores nyhedsbrev Video