Sundhedshøjskolen

Sundhedshøjskolen er for dig over 18 år, der gerne vil gøre noget godt for din sundhed. Du finder os i Asferg, Harridslev, Øster Tørslev, Assentoft, Havndal, Stevnstrup. Tag naboerne og vennerne med - og tilmeld dig!

Sundhedshøjskolens tilbud altid tæt på din bopæl - og derfor kan du træne med dem, du kender fra byen.

Teamet bag Sundhedshøjskolen har startet et livsstilshold, ryghold, rygestopforløb og et forløb med træning for rigtige mænd.
Formålet er, at sundhedstilbuddene bliver forankrede i lokalområdet, og derfor bliver lokale instruktører uddannede i at varetage et forløb og opfølgning herpå.
Sundhedshøjskolen tilbyder også Sundhed & Trivsel på Arbejdspladsen. Her arbejdes med at inddrage den lokale befolkning på arbejdspladsen for at skabe trivsel og velvære.
Følg med her på siden og på Sundhedshøjskolens facebookside for nyheder om tilbuddet!

 

Tilmelding Hvilke hold kan jeg deltage i? Hvad koster det? Sundhedshøjskolen i Asferg / Gassum Sundhedshøjskolen i Assentoft Sundhedshøjskolen i Harridslev Sundhedshøjskolen i Havndal Sundhedshøjskolen i Stevnstrup Sundhedshøjskolen i Øster Tørslev Sundhed og trivsel på arbejdspladser Kontakt Sundhedshøjskolen Tilmeld dig vores nyhedsbrev Video