Foredrag

Her kan du se en oversigt over de foredrag, der er i forbindelse med Sundhedshøjskolen i Øster Tørslev. Foredragene afholdes i Ommersysselhallen, Stangerumvej 14, 8983 Gjerlev

Klik på det foredrag, du kunne tænke dig at deltage i. Her kan du få mere information om indholdet og tilmelde dig.

 

Kostrådene - helt enkelt

Torsdag d. 17. august 2017 kl. 19.30—21.00
Kostrådene—helt enkelt v/Tina Halvorsen

Hvordan er det lige det er med de der kostråd? Hvorfor har vi dem? Hvad betyder de? … og hvad er egentlig sundt?

Måske er du, ligesom mange af os andre, forvirret og i tvivl om, hvad DU kan gøre for at leve sundere. Er det rigtige for dig at faste eller spise mere restriktivt? Så er foredraget ikke noget for dig!

Ved foredraget ”Kostrådene – helt enkelt” vil klinisk diætist, Tina Halvorsen, sætte lys på de officielle kostråd, og søge at give svar på, hvad de står for, og hvordan du nemt og enkelt kan integrere dem i din hverdag, så du tager nogle skridt i en sundere retning. Foredraget vil tage udgangspunkt i et mindre oplæg, og vigtigst af alt en fælles dialog.

Hvis du ønsker at deltage, send da en mail til: hoejtofte@hotmail.com

 

Mindfulness og vægttab

Onsdag d. 4.oktober 2017 kl. 19.30—21.00

Mindfulness og vægttab v/Rikke Mark Lyngsø

Kender du det – du vil virkelig gerne tabe dig, du har fundet den perfekte kur, som du ved har virket for mange andre. Du giver dig i kast med den og det lykkes… 1 dag, 1 uge eller 1 måned. Så melder dine gamle fastgroede vaner sig og det bliver svært at holde fast. Eller en begivenhed i dit liv, en ferie, en højtid vælter læsset for dig og du giver slip. Måske har du endda gentaget det mønster mange gange gennem dit liv og er måske blevet usikker på om det nogensinde, for alvor, vil lykkes for dig at tabe dig?

DET VIL DET… men du skal starte et andet sted. Du skal ikke kæmpe med dine vaner mere, du skal slutte fred med dem…

Har du lyst til at vide mere om, hvordan du gør, og hvordan det virker, vil dette foredrag kunne inspirere dig til at arbejde med vægttab gennem mindfulness. Du vil yderligere få mulighed for at finde svar på alle dine spørgsmål om det at komme videre i gamle fastgroede vaner. 

Hvis du ønsker at deltage, send da en mail til: hoejtofte@hotmail.com