Lær dig selv at kende!

Foredraget foregår tirsdag d. 13. september 2016 kl. 17.00 - 18.30 i Glassalen i Træningshuset.

  • Er du træt af at løbe ind i de samme problemer igen og igen – f.eks. i dit parforhold, eller på dit job?
  • Har du svært ved helt at forstå, hvad det er, der sker og hvorfor?
  • Vil du gerne blive klogere på dig selv, dine inderste motiver, dine styrker og dine udfordringer?
  • Vil du gerne blive bedre til at samarbejde og omgås andre på en ærlig og bevidst måde?

Så er foredraget om ENNEAGRAMMET måske noget for dig.

ENNEAGRAMMET er et meget gammelt redskab til at beskrive menneskers forskelligheder, ligheder og handlemønstre. Det er et bud på en model, som giver en dyb indsigt i den menneskelige personlighed, hvor der tages udgangspunkt i 9 forskellige personlighedstyper.

Det kan måske lyde som endnu en måde, at sætte klistermærker på os selv og vores medmennesker, men i virkeligheden hjælper ENNEAGRAMMET os med at få øje på det klistermærke, vi allerede har klistret på os selv. Når vi opdager, at vores eget klistermærke er med til at begrænse vores handlemuligheder, at det spænder ben for det gode samvær med andre og bremser vores livsudfoldelse – så er det tid at vågne op.

At vågne op er at opdage sine inderste motiver og livsstrategier -  OG bevidst vælge en anden måde at handle på, end ”søvngængeren” der følger automatiske mønstre.

Foredraget giver dig en smagsprøve på ENNEAGRAMMETS styrke som udviklingsredskab, og du vil i løbet af aftenen få mulighed for at tage en mini-test, som vil hjælpe dig på sporet af din egen type.

Så hvilken type er du?: Perfektionist? Hjælper?  Udretter?  Romantiker?  Iagttager?  Skeptiker?  Eventyrer? Frontkæmper? Mægler?

Tilmeld "Lær dig selv at kende"