Mindfulness og livsstilsændringer

Foredraget finder sted onsdag d. 9. november 2016 kl. 17.00 - 18.30 i Glassalen i Træningshuset i Asferg.

  • Kender du fornemmelsen af at ”slå dig selv i hovedet” over at dine forsøg på vægttab ikke går som ønsket?
  • Har du mistet evnen til at mærke dig selv og din krops signaler på sult og mæthed?
  • Er du selvkritisk og tilbøjelig til at stille og sætte hårde krav op for dig selv, for at opnå dine mål?
  • Har du svært ved at holde af dig selv og acceptere den du er?
  • Er det svært for dig at holde fast i gode beslutninger om et sundere liv.

Hvis en eller flere af disse spørgsmål rammer lige ind i det du gå og kæmper med, kan det måske være hjælpsomt for dig at lære en ny måde at gå til livsstilsændringerne på.

Dette foredraget vil kunne inspirere dig til at gribe livsstilsændringer an på en måde, hvor du arbejder med mindfulnessteknikker, til at håndtere alt det svære og det ubehag, der dukker op når vi gerne vil ændre vores vaner.

Mindfulness handler om opmærksomhed, om nærvær, om venlighed og om at give slip og det er lige præcis de ingredienser der skal til for at kunne arbejde med livsstilsændringer på en bæredygtig måde. En måde hvor det ikke handler om at være nogen andet end den du er eller hurtigt komme et andet sted hen end der hvor du er, men om at være tilstede i den rejse det er, bevidst at vælge det liv du gerne vil leve.

Under foredraget vil du blive guidet i en mindfulness meditation. Få mulighed for at dele dine egne oplevelser, og til at lytte til den viden og de erfaringer der er omkring mindfulness og vægttab.

Tilmelding til "Mindfulness og livsstilsændringer"