Foredrag

Her kan du se en oversigt over foredrag i forbindelse med Sundhedshøjskolen i Assentoft.

Klik på det foredrag, du kunne tænke dig at deltage i. Her kan du få mere information om indholdet og tilmelde dig.

I mål med mentaltræning

Torsdag d. 28.september 2017 kl. 18.30—20.00
I mål med mentaltræning v/ Mette Gert Kandborg

Mentaltræning er en effektiv træningsform til at finde en indre ro og skabe positive forandringer for sig selv.

Gennem mentaltræning udnytter du hjernens potentiale til at hjælpe dig i mål med de forandringer, du ønsker. Samtidig opnår du en højere grad af bevidsthed om, hvilke tanker der styrer dig.

Mentaltræning er baseret på kraftfulde forestillinger, hvor du aktiverer din underbevidsthed til at hjælpe dig med det, du gerne vil opnå.

Kort sagt træner du hjernen i en ønsket retning, mens du slapper af!

Oplægget vil bestå af teorien bag mentaltræning og praktiske øvelser, ligeledes vil du få mulighed for at afprøve en guidet afspænding.

Hvis du ønsker at deltage, send da en mail til: Assentofthallerne@post.tele.dk 

Velvære i vægttab

Torsdag d. 20.april 2017 kl. 18.30—20.00

Velvære i vægttab v/Christina Tofthøj Jensen

Du har prøvet et hav af kure, hvor du fik styr på din kost og træning. Men lidt efter lidt sætter kiloene sig på sidebenene igen. Er det noget, du kan nikke genkendende til?

Under et vægttabsforløb kan det være rigtig svært at holde motivationen og gejsten. Fokus bliver ofte på målet - de kilo, der skal smides, og den motion der skal udføres. Med dette foredrag sætter vi derfor fokus på at finde glæden ved at lægge sine vaner om – ikke kun når målet er nået, men også undervejs i din livsstilsomlægning. I foredraget får du bl.a. konkrete strategier til, hvordan du kan undgå kun at tænke på streng diæt, måltidsmønstre, fristelser, kalorier og alt det, du ikke må.

Uanset om du er på en slankekur, allerede har lagt din livsstil om, eller overvejer at gøre det, er dette derfor et foredrag for dig, hvis du har svært ved at finde glæden og gejsten. Vi skal finde velværen i at ændre vores livsstil, så det ikke længere præger vores tanker og følelser i en sådan grad, at vi glemmer os selv. Det kan faktisk godt lade sig gøre!

Hvis du ønsker at deltage, send da en mail til: Assentofthallerne@post.tele.dk