Foredrag

Her kan du se en oversigt over foredrag i forbindelse med Sundhedshøjskolen i Harridslev. Foredragene foregår i Festsalen på Korshøjskolen, Skolevænget 1, 8930 Randers

Klik på det foredrag, du kunne tænke dig at deltage i. Her kan du få mere information om indholdet og tilmelde dig.

Kend dig selv og bliv mere autentisk

Torsdag d. 30.marts 2017 kl. 19.00—20.30

Kend dig selv og bliv mere autentisk v/Rie Andersen

Kend dig selv og bliv mere autentisk – også over for dig selv

Har du tænkt på, om du er autentisk? 
Om du er tro mod dig selv? 
Lever du i overensstemmelse med dine egne værdier?

Ved du hvilke værdier der er vigtige for dig? Ved du, hvorfor de samme værdier udleves forskelligt afhængigt af, hvad der er den enkeltes drivkraft?

Har du lyst til at vide mere, lære dig selv - og din nabo - lidt bedre at kende?

Har du lyst til bedre at forstå, hvorfor de ting du er god til også kan gøre dig til den dårligste udgave af dig selv.

Vil du være bedre til at forandre dig, der hvor du ønsker en forandring?

Så kom til foredraget ”kend dig selv og bliv mere autentisk” – 30.marts 2017 i Harridslev kl. 19.00 – 20.30 og hør om persontypologi på den sjove måde.

Vil du tilmeldes foredraget, så tilmeld dig HER

 

Velvære i vægttab

Torsdag d. 14.september 2017 kl. 19.00—20.30
Velvære i vægttab v/Christina Tofthøj Jensen

Du har prøvet et hav af kure, hvor du fik styr på din kost og træning. Men lidt efter lidt sætter kiloene sig på sidebenene igen. Er det noget, du kan nikke genkendende til?

Under et vægttabsforløb kan det være rigtig svært at holde motivationen og gejsten. Fokus bliver ofte på målet - de kilo, der skal smides, og den motion der skal udføres. Med dette foredrag sætter vi derfor fokus på at finde glæden ved at lægge sine vaner om – ikke kun når målet er nået, men også undervejs i din livsstilsomlægning. I foredraget får du bl.a. konkrete strategier til, hvordan du kan undgå kun at tænke på streng diæt, måltidsmønstre, fristelser, kalorier og alt det, du ikke må.

Uanset om du er på en slankekur, allerede har lagt din livsstil om, eller overvejer at gøre det, er dette derfor et foredrag for dig, hvis du har svært ved at finde glæden og gejsten. Vi skal finde velværen i at ændre vores livsstil, så det ikke længere præger vores tanker og følelser i en sådan grad, at vi glemmer os selv. Det kan faktisk godt lade sig gøre!

Vil du tilmeldes foredraget, så tilmeld dig HER