Velvære i vægttab

Torsdag d. 14.september 2017 kl. 19.00—20.30
Velvære i vægttab v/Christina Tofthøj Jensen

Du har prøvet et hav af kure, hvor du fik styr på din kost og træning. Men lidt efter lidt sætter kiloene sig på sidebenene igen. Er det noget, du kan nikke genkendende til?

Under et vægttabsforløb kan det være rigtig svært at holde motivationen og gejsten. Fokus bliver ofte på målet - de kilo, der skal smides, og den motion der skal udføres. Med dette foredrag sætter vi derfor fokus på at finde glæden ved at lægge sine vaner om – ikke kun når målet er nået, men også undervejs i din livsstilsomlægning. I foredraget får du bl.a. konkrete strategier til, hvordan du kan undgå kun at tænke på streng diæt, måltidsmønstre, fristelser, kalorier og alt det, du ikke må.

Uanset om du er på en slankekur, allerede har lagt din livsstil om, eller overvejer at gøre det, er dette derfor et foredrag for dig, hvis du har svært ved at finde glæden og gejsten. Vi skal finde velværen i at ændre vores livsstil, så det ikke længere præger vores tanker og følelser i en sådan grad, at vi glemmer os selv. Det kan faktisk godt lade sig gøre!

Vil du tilmeldes foredraget, så tilmeld dig HER