Hvilke hold kan jeg deltage i?

I Sundhedshøjskolen tilbyder vi en række hold, som alle har fokus på at give dig en bedre livsstil - uanset om det gælder motion, rygning eller rygøvelser.

Ryghold - få styrken tilbage med den rette træning

Har du ondt i ryggen? Eller vil du bare gerne styrke den? Så kom med på Sundhedshøjskolens ryghold, hvor vi i løbet af 16 uger vil sætte fokus på forskellige rygøvelser, du også kan udføre derhjemme. Er du interesseret - så læs mere her!

Træning for rigtige mænd – råhygge og bevægelse!

På dette hold lukkes dørene for alle kvinder og bedre halvdele – her er der kun adgang for RIGTIGE mænd! Med træning, en smule teori og den berømte (og hemmelige!) 3. halvleg er det et super tilbud, hvis du er mand og gerne vil sætte fart på bevægelsen og den sunde livsstil.

Kvit & Fit – kvit smøgerne én gang for

Er du ryger? Så har du måske overvejet – og prøvet – at droppe cigaretterne uden held. Nu får du en ny chance for at give lungerne ren luft. Som noget nyt er vi nemlig gået i luften med et rygestophold i Sundhedshøjskolen i samarbejde med Røgfri Randers.

Livsstilshold – kom i gang med de sunde vaner!

Vi siger ofte til os selv, at ”Nu skal det være!” Det er nu, vi skal i gang med de sunde vaner, så vi kan få en livsstil, der holder helbredet ved lige i længere tid. Men det kan være svært at komme i gang. Er du motiveret til at gøre noget ved din motion og kost – så kom med på livsstilsholdet i Sundhedshøjskolen!