Livsstilshold – kom i gang med de sunde vaner!

Vi siger ofte til os selv, at ”Nu skal det være!” Det er nu, vi skal i gang med de sunde vaner, så vi kan få en livsstil, der holder helbredet ved lige i længere tid. Men det kan være svært at komme i gang. Er du motiveret til at gøre noget ved din motion og kost – så kom med på livsstilsholdet i Sundhedshøjskolen!

Mange kan have tanken om, at de gerne vil ændre deres livsstil. Men det er ikke altid nemt, da der er mange vaner, der skal ændres. Desuden kan det være en udfordring, hvis familien ikke samtidigt lægger deres vaner om, og du derfor føler dig alene på den sunde vej.

I Sundhedshøjskolen arbejder vi sammen på at skabe ændringer i hverdagen, som tilsammen giver os et bedre helbred. Og kost og motion skal gerne gå hånd i hånd, for at den nye livsstil for alvor slår igennem.

Er du motiveret til at starte? Så kom med!

Hvad skal vi lave på livsstilsholdet?

På livsstilsholdet vil vi både have fokus på sund kost og motion, som også skal blive en del af din hverdag. Derfor hører der en ugentlig hjemmeøvelse til holdet, som vi forventer, at du udfører.

Holdene består af:

- 60 min. teori om kost, motion og vaner
- 60 min. bevægelse – eksempelvis cirkeltræning, cykel eller udendørsfitness
- Hjemmeøvelser

Eksempler på emner kan være:

- Indkøb og varedeklarationer
- Mad, mængder og måltider
- Mindfulness
- Vaner og forandring

Vi skal selvfølgelig ikke glemme det sociale. Kom i god tid og få en god snak med de andre! Her er der ingen, der griner af hinanden. Vi har alle hvert vores niveau, og vi er her for at lære.

Efter de første otte mødegange tager de lokale frivillige instruktører over. Her er teorien skraldet fra, så mødegangene kun består af 60 minutters bevægelse samt en hjemmeøvelse.

Hvem kan være med?

Alle over 18 år kan være med – både mænd og kvinder. Herudover er det vigtigt, at du er motiveret til at gøre en indsats, både når det gælder bevægelse og hjemmeøvelser, men også at skabe et godt forhold til de andre på holdet, så alle får en god oplevelse.

Du skal desuden undersøge, om du kan være med på alle mødegange. Frafald er nemlig demotiverende for de resterende deltagere.

Husk at møde op omklædt og klar.

Livsstilshold for kvinder!

I udvalgte byer er livsstilsholdet kun for kvinder. Indholdet af undervisningen er den samme, som du ser her ovenfor, så du får et godt forløb med både teori og bevægelse.

Tryk her og klik dig ind på din nærmeste by og se, om holdet findes der!

Hvad koster det?

Træner du i lokalområderne i udkanten af Randers Kommune, betaler du 300 kr. for et forløb på 16 uger. 

Hvor kan jeg deltage?

Lige nu kan du bl.a. deltage i Asferg. Tryk på den by, der ligger tættest på dig, og se, hvordan du tilmelder dig!