Vidunderlige hverdag

Få mere ud af hverdagen og livet i al almindelighed.

Omfavn din hverdag

Rigtig mange af os ville ønske at døgnet havde mere end 24 timer og at hverdagen var mere spontan. Vi drømmer, men der er kun 24 timer i døgnet, og hverdagens trivielle rytme dominerer størstedelen af vores liv. Det er et faktum, som hverken er til debat eller demokratisk afstemning.

Men du kan få mere ud af hverdagen og måske lære at elske de dage, der er flest af i vores liv. Randers Sundhedscenter inviterer igen i år til spændende og indsigtsrige foredrag med forskellige indgange til mental sundhed. 

I hele 2017 sætter vi fokus på hverdagslivet og vores udfordringer med at få kabalen til at gå op med job, fritid, familieliv, og forsømte venskaber. Gennem en spændende oplægsrække kan du få inspiration til, hvordan du med prioriteringer kan få hverdagens ender til at mødes og lære at elske den vidunderlige hverdag.

Alle oplæggene er gratis og foregår i Sundhedscentrets kantine fra kl. 17-18.30. 

Husk at melde afbud på tlf. 89 15 12 15 eller via sundhedscenter@randers.dk, hvis du bliver forhindret!

Overspisning – Tankens magt Fokus på DIN mentale sundhed med Mentaltræning I gang med motion – brug hverdagen Krop og søvn fra en psykomotorisk vinkel Er der gået for meget hverdag i kærlighedslivet? Mentaltræning – sådan lykkes jeg med at ændre vaner Frivillighed - sundhed og livsglæde Demens, tidlige tegn, forebyggelse – hvordan holder jeg hjernen sund? Varigt vægttab - det hele starter med HVAD og HVORFOR… Mentaltræning – sådan får jeg bedre selvværd Tak for din tilmelding