Liva - et online livsstilsforløb

Vil du være en af de mange, der nu får mulighed for at arbejde med dit vægttab på en digital platform i Randers Kommune? Randers Sundhedscenter introducerer app’en LIVA, produceret af LIVA Health Care. I første omgang som et projekt i 1 år. Projektet starter i efteråret 2017.

Har du et BMI over 30? Er du træt af slankekure, der ikke virker? Har du lyst til at ændre livsstil, så dit vægttab holder? Så er Randers Sundhedscenters online livsstilsforløb måske noget for dig

Målgruppe

  • Du er over 18 år og bor i Randers Kommune
  • Du har et BMI over 30
  • Du er motiveret for livsstilsændringer
  • Du læser, skriver og taler dansk
  • Har en SmartPhone eller en iPhone, ikke ældre end iPhone 5 eller tablet eller PC

Hvis du er i målgruppen, vil du blive tildelt en personlig vejleder, og vil blive inviteret til en opstartssamtale, hvor du bliver introduceret til LIVA.

Informationsmøde om LIVA


Vi har haft en stor og overvældende interesse for vores informationsmøde d. 12 september, og vi har nu rigtig mange borgere, som skal i gang med livsstilsforløbet Liva. Derfor har vi desværre en del ventetid på at komme i gang med Liva.

Når alle borgere, der tilmeldte sig LIVA på informationsmødet, er startet op i LIVA med en personlig vejleder, vil vi bestræbe os på, at tage løbende kontakt til dem, der efterfølgende har vist interesse for LIVA.

Vi håber, at du bevarer tålmodigheden og motivationen indtil vi igen er klar til at åbne op for nye livsstilsforløb i Liva.

Har du spørgsmål til livsstilsforløbet Liva, kan du få svar her: liva@randers.dk