Hanna binder trådene sammen i Tjek på trivslen

Et fokus på både den fysiske og psykiske sundhed. Dét er, hvad Hanna lægger vægt på, når hun tjekker borgernes helbred. Det psykiske aspekt er desuden i fokus, når Hanna fungerer som tovholder på det opfølgende tilbud Tjek på trivslen. Her arbejdes der med den mentale sundhed – en opgave, som giver mening for Hanna.

Hvad laver jeg til hverdag i Tjek dit helbred?

Mit arbejde er faktisk todelt.

Jeg laver helbredstjek på 45 minutter, hvor jeg ser på fysiske og psykiske parametre inden for sundhed. Jeg har kun de tre kvarter til hver borger, så jeg skal gerne ramme plet – det synes jeg er en rigtig spændende udfordring. Jeg skal være lynhurtig til at omstille mig og vurdere, hvilket menneske jeg sidder overfor, og hvad de har brug for. Faglighed og menneskelighed skal gå hånd i hånd.

Herudover er jeg tovholder på det opfølgende tilbud Tjek på trivslen. Jeg binder hele tilbuddet sammen – jeg koordinerer i vores tværfaglige team, klarer de praktiske gøremål og møder borgere til afklarende og afsluttende samtaler. I den afklarende samtale er det vigtigt, at vi finder ud af, om Tjek på trivslen er det rigtige tilbud for den konkrete borger.

Jeg kan rigtig godt lide kombinationen af direkte borgerkontakt og de koordinerende opgaver. At få tingene til at fungere, så det hele går op i en højere enhed. Dét går jeg meget op i.

Og så brænder jeg i høj grad for vores team og at være en god kollega. Vi er alle meget rummelige!

Mit bedste sundhedstip: Få professionel vejledning

Lyt ikke blindt til diverse sundhedstips, der findes i blade og på nettet. Få hellere en ordentlig, faglig vurdering af en sundhedsprofessionel inden for det sundhedsområde, du gerne vil fokusere på.

Kontakt Hanna

hev@randers.dk 
Tlf: 24 90 58 54