Tina: At vise interesse er min fineste opgave

Blodtryk, højde, vægt. I et helbredstjek bliver du målt på mange parametre, der bl.a. måles af Tina. Hun gik fra at arbejde på kontor til at uddanne sig til klinisk diætist; en uddannelse hun i dag bruger som sundhedsfaglig medarbejder i Tjek dit helbred.

Hvad laver jeg til hverdag i Tjek dit helbred?

Min opgave er at tage imod borgere, der skal til helbredstjek. Her skal jeg både give en god oplevelse, afklare myter og skabe en afklaring om nogle emner inden for sundhed. Jeg skal også kunne hjælpe dem videre, hvis der er noget, de har brug for.

Dét, at være interesseret i borgeren, synes jeg faktisk er min fineste opgave.

Det ville være meget svært at undvære mit arbejde i Tjek dit helbred, da jeg har ikke kun behov for at arbejde diætetisk. Jeg bliver meget inspireret af at møde de mennesker, der kommer her til helbredstjek. Det betyder meget for mig, at jeg kan formidle resultaterne, så borgeren forstår dem. Og at de går herfra med en god oplevelse af at være blevet set, hørt og ikke mindst mødt.

I teamet har vi en stor omsorg for hinanden. Jeg oplever det som en styrke, at vi altid kan spørge hinanden om hjælp. Det brænder både igennem på vores resultater og over for borgerne.

Mit bedste sundhedstip: Mærk efter!

Mærk efter, hvad du har brug for. For mig er det ikke ens dagligt. Sundhed er en proces og noget dynamisk. Derfor er det vigtigt at øve sig i at mærke efter, hvad man har brug for. I en periode kan det være søvn, noget speciel kost eller motion.

Vi skal også passe på ikke at jage det umulige!

Kontakt Tina

tina.halvorsen@randers.dk