Opfølgende tilbud

Har du været til helbredsundersøgelse hos Tjek dit helbred, har vi nogle muligheder til dig, der vil arbejde med din sundhed. Klik på tilbuddene herunder og læs nærmere. Hvad kan vi hjælpe dig med?

Tjek på trivslen – Mindre stress, mere livskvalitet

Deltag i et gruppeforløb med fokus på mental sundhed, mindre stress og mere livskvalitet. Vi arbejder med stress, mindfulness, egenomsorg, konflikthåndtering, dine tankers magt mm. Den første afklarende samtale kan du bruge til at vurdere, om tilbuddet er noget for dig.

Tjek på livsstilen – Kost og motion og en sundere livsstil

Deltag i et gruppeforløb, hvor du, ved at sætte fokus på dine kost- og motionsvaner, opnår en bedre og sundere livsstil. Vi vil præsentere dig for en række forskellige redskaber, og det, som giver mening for dig, kan du bruge resten af dit liv. NYT: NU OGSÅ MANDEHOLD!

Tjek på alkoholvanerne - En snak om alkoholvaner

Gennem samtaler med en rådgiver bliver du klogere på dit alkoholforbrug, og du får vejledning i, hvordan du kan ændre dine vaner.

Tjek på rygestoppet – Kvit smøgerne og få luft i lungerne

Efter en motiverende samtale med en rygestopinstruktør, planlægger I sammen, hvilket rygestopforløb der passer dig bedst.

Tjek på overspisningen - Få kontrol over din spisning

Deltag i et gruppeforløb, hvor du arbejder med dine spisevaner, tankemønstre og bliver i stand til at håndtere overspisning. Vi arbejder med at ændre dine tanker om mad, spisning, vægt og ikke mindst din selvopfattelse.

Sidst opdateret
16-01-2017