Opfølgende tilbud

Har du været til helbredsundersøgelse hos Tjek dit helbred, har vi nogle muligheder til dig, der vil arbejde med din sundhed. Klik på tilbuddene herunder og læs nærmere. Hvad kan vi hjælpe dig med?

 

 

Tjek på overspisningen - Få kontrol over din spisning (venteliste)

Har du brug for at få kontrol over din overspisning, så meld dig til dette gratis gruppeforløb. Der vil være fokus på følelsesmæssig spisning, viden om overspisning, mindfulness og hvordan du passer bedst på dig selv.

Tjek på trivslen – Mindre stress, mere livskvalitet

Deltag i et gruppeforløb med fokus på mental sundhed, mindre stress og mere livskvalitet. Vi arbejder med stress, mindfulness, egenomsorg, konflikthåndtering og dine tankers magt.

Tjek på livsstilen – til dig der ønsker et enkelt og sundt forhold til mad og motion

Deltag i et gruppeforløb med fokus din livsstil og dine vaner. Få et enkelt og sundt forhold til mad og motion. Du får redskaber, du kan bruge resten af dit liv. Er det noget for dig?

Tjek på rygestoppet – Kvit smøgerne og få luft i lungerne

Vi kan tilbyde dig et rygestopforløb i samarbejde med en rygestopinstruktør. Vi har en række forskellige muligheder, så mon ikke der også er én, som passer til dig?

Tjek på alkoholvanerne - en snak om alkoholvaner

At drikke for meget er kun et tabu, indtil du gør noget ved det. Så snart du gør noget, reagerer omverdenen med respekt, anerkendelse og opmuntring. Det kan være svært at tro på, når du står midt i det – men bare vent og se.

Sidst opdateret
26-06-2018