Opfølgende tilbud

Har du været til helbredsundersøgelse hos 'Tjek dit helbred', har vi nogle muligheder til dig, der vil arbejde med din sundhed. Klik på tilbuddene herunder, og læs nærmere. Hvad kan vi hjælpe dig med?

Tjek på trivslen – Mental sundhed og livskvalitet

Deltag i et gruppeforløb der giver dig ny bevidsthed om mental sundhed. Vi arbejder med mindfulness, stress, egenomsorg, konflikthåndtering, dine tankers magt mm. Den første afklarende samtale kan du bruge til at vurdere, om det er noget for dig.

Tjek på livsstilen – Kost og motion og en sundere livsstil

Deltag i et gruppeforløb, hvor du, ved at sætte fokus på dine kost- og motionsvaner, opnår en bedre og sundere livsstil. Vi vil præsentere dig for en række forskellige redskaber, og det som giver mening for dig, kan du bruge resten af dit liv.

Tjek på alkoholvanerne - En snak om alkoholvaner

Gennem samtaler med en rådgiver, bliver du klogere på dit alkoholforbrug og du får vejledning i, hvordan du kan ændre dine vaner.

Tjek på rygestoppet – Kvit smøgerne og få luft i lungerne

Efter en motiverende samtale med en rygestopinstruktør, planlægger I sammen, hvilket rygestopforløb der passer dig bedst.

Tjek på overspisningen - Få kontrol over din spisning

Hvis du har tendens til at overspise, så skal du først og fremmest vide, at du bestemt ikke er alene. Rigtig mange mennesker døjer dagligt med overspisning i større eller mindre grad, men ofte kan det være svært at vide, hvordan man lige skal gribe det an – bl.a. fordi der ikke tidligere har været særlig meget fokus på overspisning.