Opfølgende tilbud

Har du været til helbredsundersøgelse hos Tjek dit helbred, har vi nogle muligheder til dig, der vil arbejde med din sundhed. Klik på tilbuddene herunder og læs nærmere. Hvad kan vi hjælpe dig med?

 

 

Tjek på trivslen – Mindre stress, mere livskvalitet

Deltag i et gruppeforløb med fokus på mental sundhed, mindre stress og mere livskvalitet. Vi arbejder med stress, mindfulness, egenomsorg, konflikthåndtering og dine tankers magt. Ved den første samtale, kan du se om holdet er noget for dig.

Tjek på livsstilen – Kost og motion og en sundere livsstil. Også hold KUN for mænd

Deltag i et gruppeforløb og sæt fokus på dine kost- og motionsvaner for at få en bedre og sundere livsstil. Du får redskaber, du kan bruge resten af dit liv. Er det noget for dig? Læs mere her. NYHED: også hold KUN for MÆND!

Tjek på alkoholvanerne - en snak om alkoholvaner

Når du har været til din helbredsundersøgelse, har du måske lyst til at ændre dine alkoholvaner. Gennem samtaler med en rådgiver bliver du klogere på dit alkoholforbrug, og du får vejledning i, hvordan du kan ændre dine vaner og få kontrol over dit liv. Book en samtale og læs mere her

Tjek på rygestoppet – Kvit smøgerne og få luft i lungerne

Når du har været til din helbredsundersøgelse, har du måske fået lyst til at holde op med at ryge. Efter en motiverende samtale med en rygestopinstruktør, planlægger I sammen, hvilket rygestopforløb der passer dig bedst.

Tjek på overspisningen - Få kontrol over din spisning (venteliste)

Deltag i et gruppeforløb, hvor du arbejder med dine spisevaner, tankemønstre og bliver i stand til at håndtere overspisning. Vi arbejder med at ændre dine tanker om mad, spisning, vægt og ikke mindst din selvopfattelse.

Tjek på vanerne med mindfulness - en vej til varigt vægttab (venteliste)

Vil du arbejde med dig selv, dine vaner og dit vægttab gennem mindfulness? Deltag i et gruppeforløb og få gode hverdagsvaner, der gør dig gladere og sundere. Kom til informationsmøde og hør mere.

Sidst opdateret
30-11-2017