Tjek på trivslen – mindre stress, mere livskvalitet

Deltag i et gruppeforløb med fokus på mental sundhed, mindre stress og mere livskvalitet. Vi arbejder med stress, mindfulness, egenomsorg, konflikthåndtering og dine tankers magt.

Hvad er Tjek på trivslen?

Et forløb der starter med en afklarende samtale, hvor vi sammen afklarer om holdet er noget for dig. Herefter følger 8 undervisningsgange, hvor vi mødes hver 14. dag. Vi har fokus på din mentale trivsel for at forebygge fx stress, lette depressioner eller andet, der påvirker din mentale trivsel. Vi arbejder på, at du får mere overskud både psykisk og fysisk. Vi arbejder også på, at du får din hverdag til at hænge bedre sammen. Forløbet slutter med en afsluttende samtale.
Efter forløbet er der mulighed for at deltage i ’Åben trivsel’, hvor du en gang om måneden kan mødes med andre, der har gået på Tjek på trivslen.

Hvem kan være med?

Dig, der har været til helbredstjek i Tjek dit Helbred og som ønsker at arbejde med din mentale sundhed. Du skal være motiveret for at arbejde med din mentale sundhed og de udfordringer, netop du har. Du skal forpligte dig til at møde op på holdet.
Vi anbefaler, at du taler med din læge om deltagelse i Tjek på trivslen

Tid og sted

Holdundervisningen foregår torsdage i lige uger fra kl. 16.00-18.30 i Randers Sundhedscenter, Thors Bakke, Biografgade 3, 8900 Randers C.
Der er løbende optag på holdet, hvilket betyder, at du kan begynde på holdet, når det passer dig

Tilmelding

Tilmeldingen foregår elektronisk i tilmeldingsboksen herunder. Du vil efterfølgende blive ringet op af Rikke eller Pernille. I sammen vil aftale et tidspunkt for den afklarende samtale.

Hvis du har spørgsmål kan du skrive til tjekdithelbred@randers.dk

Tjek på trivslen

For borgere, der har været til helbredstjek i "Tjek dit helbred"